Najava turneje 2019: Hollywood film music quartet on tour

 

U duhu naše misije da kreiramo programe filmske glazbe u različitim formatima, a u cilju upoznavanja široke publike sa filmskom glazbom najavljujemo prvu turneju Hollywood film music quartet on tour.

 

Termini i lokacije koncertnih nastupa:

7.6.2019 Tuškanac – Zagreb, Pop Up Summer Garden Festival

7.7.2019 Makarska, Glazbene noći pod zvijezdama

27.7.2019 Tuškanac – Zagreb, Pop Up Summer Garden Festival

30.7.2019 Stara uljara – Vodnjan, Vodnjansko ljeto

2.8.2019 Muzejsko-galerijski prostor Grubić – Festival na dragom kamenu, Rakalj

7.9.2019 Interpretacijski centar Petra Preradovića, Grabrovnica

 

Program, u ukupnom trajanju od 60 minuta potpisuje skladatelj filmske glazbe Ozren K. Glaser, a donosi glazbene tema iz filmova i serija: The Crown, Game of Thrones, Beauty and the Beast, Gladiator, The Lord of the Rings, Skyfall, Pirates of the Caribbean, A Star is Born i brojnih drugih. Koncertnim izvedbama na jedinstvenim lokacijama koje predstavljaju najbolje od naše kulturne i prirodne baštine, Hollywood film music quartet on tour daje hommage tim lokacijama i pridonosi njihovoj vidljivosti.

Lokacije nastupa doista i jesu jedinstvene: magična šuma Tuškanac u samom centru Zagreba sa svojim zelenilom i vedrim nebom jedna je od naših ljepših prirodnih atrakcija, baš kao i park šuma Fra Jure Radića u Makarskoj koja je specifična po tome jer se nalazi u blizini mora. Osim ovih predivnih prirodnih lokacija, tu su još i prostor Stare uljare u Vodnjanu, Muzejsko-galerijski prostor Grubić u Raklju, Interpratcijski centar Petar Preradović u Grabrovnici – dosta jedinstvene lokacije, svaka ima svoju povijest i svoju priču, a zahvaljujući naporima zajednice ti su prostori dobili nove funkcije i postali su mjesta održavanja brojih kulturno-umjetničkih programa.

Posebno nas veseli suradnja sa brojnim partnerima iz Hrvatske i inozemstva te lokalnim organizatorima koji su odabrali filmsku glazbu za svoju domaću publiku i brojne strane posjetitelje.

Zahvaljujemo partnerima koji su, svaki u svom dijelu, dali veliki doprinos realizaciji projekta: Comunicaciones y Producciones Chale Mas S.L., SoundTrackFest, YoungMasters, Obnomika d.o.o., Pop Up Summer Garden Festival, TZ Makarska, POU-UPA “Vodnjan-Dignano”, Centar za kulturu “Drago Britvić”, Agencija MT.

Svakako, ako ste u blizini, nemojte propustiti poslušati izvedbe Hollywood film music quartet on tour i uživajte u životu i filmskoj glazbi!