Upoznajte naš team!

OZREN K. GLASER

Ozren je skladatelj filmske i kazališne glazbe. Od većih projekata radio je kao izvršni savjetnik za glazbu na filmu “The Reader”, koordinator produkcije na južnoafričkom filmu “U-Carmen eKhayelitsha” te kao skladatelj na brojnim predstavama u zagrebačkom HNK-u, ITD-u, Trešnji i drugim kazališnim kućama i filmovima.

MARIJANA KNEZOCI

Marijana je magistrica ekonomije, specijalist za poslovni kontroling. Nakon 7 godina korporativnog rada, prelazi u poduzetničke vode gdje pokreće različite projekte. Marijana je CEO u DreaMaker Productions d.o.o. i izvršna producentica International Sound & Film Music Festivala.

ŽELJKO GLASER

Željko je big boss, savjetnik i strateg svih DreaMaker projekata. Idejni je pokretač International Sound & Film Music Festivala i čovjek sa dugogodišnjim poduzetničkim iskustvom u većim nekretninskim i logističkim projektima.

HRVOJE PULJIZ

Hrvoje Puljiz, voditelj razvoja u DreaMaker Productions d.o.o. Hrvoje posjeduje dugogodišnje iskustvo u upravljanju projektima i investicijskim fondovima.

TOMISLAV KUČINA

Tomislav Kučina je komunikolog u nastajanju, Community Manager i PR Associate DreaMakers projekata. Kada ne stvara objave za društvene mreže, piše blog i lovi zalaske Sunca po Europi. Njegovi interesi su i javni nastup, event management i međukulturalna komunikacija u odnosima s javnošću. Tomislav nam se pridružio 2018. na International Sound & Film Music Festivalu.